Overblijf

Overblijven met Kinderstralen.

Het overblijven op De Marke wordt geregeld door de stichting Kinderstralen. Zij zijn specialist in tussenschoolse opvang van kinderen op basisscholen in Nederland. Dagelijks komen ruim 15.000 kinderen met plezier op zo'n 50 scholen in 8 provincies in Nederland bij ons overblijven. Even lekker ontspannen en opladen voor de middag op school. Net als thuis. Dat doen we ook graag voor uw kind(eren).

 Wij willen graag dat:

Tussenschoolse opvang bij Kinderstralen: gewoon een warm nest

Lunchen op school is geen pauze die je moet overbruggen, het is een waardevol onderdeel van de schooldag. Een die het kind centraal stelt en aansluit op haar of zijn positieve belevingswereld en ontwikkeling. Dat ervoor zorgt dat het kind zich in dat ene uur ook echt thuis voelt. Opvang bij Kinderstralen is gewoon een warm nest.

Ook overblijven met Lunchen op school?

Wilt u uw kind(eren) ook verantwoord en gezellig laten overblijven bij Kinderstralen? Ga dan naar www.lunchenopschool.nl/inschrijven en vul het inschrijfformulier in.  Na het invullen, print u het formulier uit en ondertekent u het voor akkoord. Uw handtekening hebben we nodig voor de financiële administratie.

Het getekende formulier kunt u dan opsturen naar:

Kinderstralen, Lunchen op school
Postbus 11155
3505 BD Utrecht

U kunt het getekende formulier ook scannen (of een foto maken) en mailen aan: los@kinderstralen.nl.
Zodra wij uw kind(eren) hebben ingeschreven ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Wij kijken ernaar uit om uw kind(eren) een leuke overblijf te bieden!

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze tussenschoolse opvang? Kijk dan op http://www.lunchenopschool.nl/de-marke/