Nieuwe ouders

Nieuwe ouders

Welkom

Kbs De Marke, “een school voor kinderen in beweging”

U maakt een goede keuze met uw interesse voor onze basisschool De Marke, een grote Katholieke basisschool in het centrum van Vathorst. Wij vinden het fijn u te informeren waarom wij een goede school voor uw kind zouden kunnen zijn. Met trots zijn wij een schoolgemeenschap met een degelijk onderwijsconcept uitgaande van waarden als rust, regelmaat, duidelijke normen en waarden met een bovengemiddelde uitstroom die past bij onze ouder- en leerling populatie. Een basisschool met en voor kinderen, leerkrachten én onderwijs in ontwikkeling.

Kbs De Marke, een school die, gelet op de grote belangstelling, door onze leerlingen en ouders bijzonder gewaardeerd wordt.   

Om onze school beter te leren kennen zijn er verschillende mogelijkheden:

 1. Het bekijken van ons promofilmpje met onze kernwaarden en uitgangspunten
 2. Kennisnemen van de informatie op deze website waaronder de schoolgids e.d.
 3. Eén van onze informatiebijeenkomsten bezoeken met een presentatie en rondleiding door de school

  De eerste informatiebijeenkomst vindt plaats op donderdagavond 7 november 2019 en start om 20.00 uur. Eindtijd circa 21.30 uur


  De tweede informatiebijeenkomst vindt plaats op donderdagochtend 14 november 2019 en start om
  09.00 uur. Eindtijd circa 10.30 uur

  De derde informatiebijeenkomst vindt plaats op donderdagavond 14 mei 2020 en start om 20.00 uur. Eindtijd circa 21.30 uur  I.v.m. de coronamaatregelen is deze avond afgelast.

  Wij adviseren u om zonder uw kind naar school te komen, zodat u goed in de gelegenheid bent om de informatie in u op te nemen.

  Aanmelden voor deze bijeenkomsten is niet nodig.

  Op vrijdag 6 maart 2020 van 09.00-12.00 uur nemen wij net als andere basisscholen in Amersfoort deel aan de open dag. Een mooi moment om de school "in bedrijf" te zien.

 4. Het bekijken van de informatie op de landelijke site Vensters PO
 5. Het maken van een persoonlijke afspraak met een van onze bouwteamleiders (contactgegevens)

Welke basisschool u ook kiest in Vathorst, slechte basisscholen zijn er in onze wijk niet, wij vinden het belangrijk dat u en uw kind(eren) een goed gevoel hebben na het bezoeken van onze school. Een gevoel van “hier zit mijn kind goed, kan het zich thuis voelen en heb ik er vertrouwen in dat deskundige leerkrachten een passende onderwijsaanbod verzorgen”. 

Heeft u nu al vragen dan willen Cora of Marga, onze administratief medewerkers, deze al direct zo goed mogelijk beantwoorden.

Heeft u de keuze voor onze school inmiddels al gemaakt, dan vindt u het interesseformulier hier.

Wij wensen u succes bij uw schoolkeuze.

Marloes Veldhuizen

schoolleiding kbs De Marke