Sporttoernooien

Tafeltennistoernooi 

Helaas ging het tafeltennistoernooi in de herfstvakantie, vanwege de Corona maatregelen, niet door. Ontzettend jammer voor degene die zich hiervoor hadden opgegeven. Maar we hebben goed nieuws!  

Het tafeltennistoernooi is verplaatst naar donderdag 25 februari 2021.Dat valt midden in de voorjaarsvakantie, we hopen dat dat de Corona maatregelen tegen die tijd weer zover zijn afgezwakt dat het toernooi dan wel kan doorgaan. 

Voor degene die zich hebben opgegeven blijft de aanmelding gewoon staan. Mocht het nu al bekend zijn dat deze datum niet uitkomt, dan horen wij dit graag. Ook is het nog mogelijk om je voor dit toernooi in te schrijven. Dit kan via evenementen.demarke@kpoa.nl 

 

Schoolvoetbaltoernooi 

VV Hoogland organiseert samen met ASC Nieuwland en VV Vop in maart en april 2021de schoolvoetbaltoernooien in Amersfoort. Op verschillende vrijdagmiddagen zal er op verschillende velden een deel van het schoolvoetbal zijn. Bij de jongens plaatsen alle poule winnaars zich voor de stadsfinale op vrijdag 9 aprul bij Vv Hoogland. De meiden spelen het hele toernooi 1 dag (geen stadsfinale).  

 

Het programma ziet er als volgt uit: 

Vrijdag 12 maart        jongens groep 5 & 6 

ASC Nieuwland en VV Vop 

 

Vrijdag 19 maart       jongens groep 7 & 8 

ASC Niewland en VV Hoogland 

 
Vrijdag 26 maart       meiden groep 5 & 6 

VV Vop 

 
Vrijdag 26 maart      meiden groep 7&8  

VVF Hoogland 

 
Vrijdag 9 april           Finale jongens groep 5&6 en 7&8 

VV Hoogland  

Inschrijven kan vanaf donderdag 29 oktober tot en met vrijdag 17 decembervia evenementen.demarke@kpoa.nlSchrijf je echter snel in, want vol is vol!  

 Graag bij de inschrijving vermelden in welke groep uw kind zit en of u het team kunt begeleiden.