Sporttoernooien

Tafeltennistoernooi

Speel je wel eens tafeltennis op het schoolplein of op de camping?

Op donderdag 24 oktober 2019 organiseert Tafeltennis Hoogland samen met Over ’t Net de basisschoolkampioenschappen. Dat is precies in de herfstvakantie, dus een mooie tijd om iets leuks te gaan doen.

Alle jongens en meisjes van groep 4 tot en met groep 8 kunnen meedoen en je speelt tegen jongens en meisjes van je eigen leeftijd. Het kost niets om mee te doen en het vindt plaats in Sporthal De Bieshaar (Breelandhof 8, vlakbij Albert Heijn in Hoogland).

Groep 4/5/6: Het begint om 9.30 uur (zaal open 9.00 uur). De prijsuitreiking is om 12.00 uur.

Groep 7/8: Het begint om 14.00 uur (zaal open 13.30 uur). De prijsuitreiking is om 17.00 uur.

Voor iets te eten en drinken tussendoor wordt gezorgd. Graag zaalschoenen en een eigen batje meenemen. De kinderen die geen batje hebben, kunnen er eentje lenen.

Tijdens de schoolsporttoernooien worden foto’s en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. De foto’s en video’s worden gebruikt voor de website, social media, persberichten en in de nieuwsbrieven van Schoolsport Amersfoort. Wil je niet op de foto of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie of via margriet@schoolsportamersfoort.nl

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven.

* Deze velden zijn verplicht.