DigiDUIF

De Marke maakt voor de communicatie met ouders gebruik van digiDuif.
Via dit programma ontvangt u onze nieuwsbrief & berichten uit de klas.
Ook kunt u via digiDuif de schoolkalender raadplegen, u inschrijven voor oudergesprekken en u aanmelden voor schoolactiviteiten.

Inloggen op digiDuif

U ontvangt in het welkomspakket een aanmeldformulier voor digiDuif. In deze brief vindt u de gegevens waarmee u zelf een account kunt aanmaken voor digiDuif. Vervolgens koppelt u met de code uit de brief uw zoon/dochter aan het account. U kunt meerdere kinderen koppelen aan één account.

Meer informatie over het aanmaken van een account voor digiduif vindt u in dit document.
Tip: Bekijk de instructievideo over het aanmaken van een account.

Contactgegevens

In digiDuif kunt u zelf uw contactgegevens beheren. Ook kunt u aangeven of u deze gegevens met andere ouders uit uw groep wilt delen. Handig voor speelafspraakjes!

Berichten

Aan uw digiDuif-account kunt u één of meerdere mailadressen koppelen. Op deze mailadressen ontvangt u nieuwsbrieven & de klassenmail. School kan per verzonden bericht aangeven of reageren wel of niet mogelijk is. Elke leerkracht bezit over een eigen mailaccount. Het mailadres staat in de regel vermeld onderaan de berichten vanuit de groep.

Kalender

In digiduif vindt u een kalender met daarin alle schoolactiviteiten. Deze kalender is ook terug te vinden op de website.

Formulieren

Vanuit school kunnen wij inschrijfformulieren aanmaken. Deze functie gebruiken wij bijvoorbeeld bij de uitvraag voor hulp bij schoolactiviteiten. Inschrijven als leerling op De Marke is met deze formulieren niet mogelijk.

Gespreksplanner

Elk jaar organiseren wij diverse gesprekkenrondes met de leerkrachten. Inschrijven voor oudergesprekken gaat via digiDUIF. U ontvangt voorafgaand aan de gesprekken een uitnodiging om u in te schrijven. U ontvangt tevens automatisch een reminder als u zich nog niet heeft ingeschreven. Bij facultatieve gespreksrondes kunt u deze waarschuwing negeren.

Belangrijk! In uw digiDuif-account staat één ouder als primaire ouder ingesteld. Alleen deze ouder ontvangt een uitnodiging voor het oudergesprek.  Wij gaan er van uit dat gescheiden ouders elkaar informeren en dat zij in beginsel samen op gesprek komen.