Expeditie Nicaragua van het Corlaer College

Hallo allemaal!

Wij zijn Anne en Ramon, oud-leerlingen van de Marke. Wij zijn drie jaar geleden naar het Corlaer College gegaan, na een hele leuke tijd gehad te hebben. Wij doen dit jaar mee aan Expeditie Nicaragua van het Corlaer College. Wij gaan met z’n zestienen een goed doel steunen, Vrienden voor Nicaragua .
We hopen zoveel mogelijk geld in te zamelen om de kinderen in Nicaragua zo goed mogelijk te helpen. We gaan zelf ook twee weken naar Nicaragua om een huis te bouwen, een schooltje en speelplaats voor kinderen op te knappen.

Wij kunnen uw steun goed gebruiken. Wij staan tijdens en na het kerstdiner op 21 december, op het plein bij het hoofdgebouw. Wij verkopen daar leuke producten voor de feestdagen. Wilt nu al doneren? Maak het dan over naar rekeningnummer dat in onze flyer staat. Klik op de flyer (deze tekst).

Kom ook! En koop een van onze producten of geef een donatie en beleef
een gezellige kerstavond met ons.